Giv os vores by tilbage


Giv os vores by tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Sønderborg. 

Læserbrev: Gennem mange år har jeg, og helt sikkert også mange andre borgere i Sønderborg anbefalet vores smukke by til udenbys turister og andre besøgende.

Ja, vi har ligefrem storpralet af de skønne, gamle huse og den charmerende stemning og ikke mindst en rigtig hyggelig og handelsværdig gågade, samt en seværdig havnefront.

Det meste af alt dette er i hvert fald nu og på ubestemt tid bogstavelig talt begravet i renoveringsarbejder, der virker som om, de aldrig får en ende.

Hver gang et arbejde er afsluttet et sted i byen, begynder noget nyt et andet sted.

Sådan har det været meget længe, faktisk er det svært overhovedet at huske, hvornår vi havde den fredelige, smukke by uden evindelige udgravninger alle steder og til glæde for både borgere og turister.

Byen skal D ... -dundrende mig have VÆKST for en hver pris. Men hvad hjælper det, når der på grund af evige opgravninger aldrig bliver mulighed for at nyde byen og derigennem fremme væksten gennem turisme.

Gågaden bliver p.t. renoveret - et rædselsfuldt projekt med store maskiner på et meget lille område. Dette arbejde bliver helt sikkert IKKE færdigt i sommerhalvåret.

Havnen, med det nye rædsel af et hotelprojekt, ligner jeg ved ikke hvad, mest af alt et bombenedslag.

Og så er man Gud hjælpe mig også ved at opgrave den ene kørebane over for Borgen. Det område er kun ganske få år gammelt, men man skal åbenbart i den hellige væksts navn sætte noget sådant i gang hele tiden. Der er vist ikke ret mange, der ved, hvad der foregår der.

Havnepromenaden blev delvist ødelagt i vinteroversvømmelserne. Nu ser vi, at de samme små, uanselige, og til dette formål ubrugelige havegangfliser er blevet lagt på plads igen, blot for at blive revet op næste gang, der kommer oversvømmelse, med endnu et renoveringsarbejde som resultat.

Får det da aldrig nogen ende - Giv os nu snart vores smukke by tilbage.

Giv os vores by tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce