Frivillig hjælper ved indkøb


Frivillig hjælper ved indkøb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Sønderborg. 

Læserbrev: Der er mange forskellige grunde til, at man melder sig som frivillig hjælper.

De fleste har for mange ledige timer i dagligdagen, hvor de ikke kan få tiden til at gå. Og melder sig så som frivillig, så er den tid da gået med noget fornuftigt.

Jeg kan sagtens få mine dagtimer til at gå, jeg elsker bare at hjælpe andre mennesker, nok især dem som ikke kan klare hverdagen lige så let som vi andre.

Tirsdag formiddag står jeg klar ovre ved Brugsen i Gråsten og venter på at indkøbsbussen kommer med de personer, som har brug for min hjælp. Gad vide hvor mange vi er i dag! vi plejer at være fire bruger og en hjælper til hver.

Så futter vi af ind i Brugsen, når alle er kommet og har fundet deres indkøbsliste frem. Brugeren ved efterhånden hvor tingene ligger, og jeg syntes det er skide hyggeligt, når vi kommer kørende ind mellem hylderne og der så pludselig bliver sagt stop, vi skal lige til bage og have en sandkage med til kaffen.

Det er en fornøjelse at se brugeren kikke på hylderne, og finde ting som de måske ikke plejer at købe, men lige har lyst til. Der bliver skam også tjekket dato på varerne, de ved jo godt at holdbarheden i hvert fald skal række mindst en uge. Når vi så er færdige med at handle kommer det mest hyggelige, vi får kaffe som er sponsoreret af Brugsen og kage som Lagkage-huset sponsorerer.

Der bliver snakket godt over kaffen, vi fortæller lidt om vores børn og brugeren fortæller lidt om sine. Der bliver fortalt vitser, og jeg nyder når det er brugeren der kommer med en lille vits og se dem grine over hele hovedet, og kan se de virkelig nyder turen.

Når du læser dette her og har lyst til at komme med ud at handle, så kontakter du bare Svend Schütt 61 71 46 07 eller Ragnhild Nissen 25 13 51 06. I vil ikke komme til at fortryde det, vi hjælpere skal nok sørge for at I får et hyggeligt indkøb,

Frivillig hjælper ved indkøb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce