Endelig lykkes det


Endelig lykkes det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Sønderborg. 

Læserbrev: Hurra. Så lykkedes det. At få en gratis psykologrådgivning til unge i Sønderborg. En sag SF har kæmpet for på landsplan og her i Sønderborg gennem adskillige år. Tak til S, som nu sidder på magten, for at I også gjorde det til jeres sag i valgkampen, og nu etablerer det. Vi mangler så bare, at I også afsætter penge i budgettet, ikke bare et enkelt år, men også i de kommende år.

Hvis projektet med gratis psykologrådgivning skal blive en succes, er det afgørende, at der etableres et udstrakt og gensidigt samarbejde med ungdomsuddannelserne, og at man også er til stede med information om tilbuddet på de digitale platforme, hvor de unge befinder sig. Anonymitet og fortrolighed er vigtig, ikke mindst fordi unge med angst, stressymptomer, selvmordstanker, sorg efter tab, social mistrivsel etc., ofte gør problemerne til egen skyld og gemmer sig i ensomhed.

I SF håber vi, at der er politisk fokus og vilje nok, til at gøre psykologrådgivningen til en succes, til gavn for de unge, der kæmper med mistrivsel af den ene eller anden karakter. I SF ser vi det som en forebyggende investering i unge mennesker, før problemerne vokser dem over hovedet.

Endelig lykkes det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce