Dejlig tur i landskabet


Dejlig tur i landskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Sønderborg. 

Læserbrev: Medvind på cykelstierne kan man som bekendt oftest kun få den ene vej. Men en god belægning, der får den gamle cykel til nærmest at flyve afsted, er en ting, der i den grad øger glæden ved at cykle i det danske landskab. En sådan har vi fået på bl.a. strækningen mellem Sønderborg og Høruphav, og det skal kommunen have tak for!

På denne strækning er grøftekanterne slået nogle steder, men på lange strækninger står der en fin lav vold af gule smørblomster, hvide skærmplanter og diverse græsser. Det er meget dejligt at se på, og så giver det også lidt læ, både for vinden og for de forbipasserende biler. Og dermed overskud til at glæde sig over vores smukke sønderjyske landskab, der med de mange levende hegn mellem markerne og de høje træer på ruten igennem Sønderskoven og ved Høruphav, er en dejlig oplevelse.

Og nu til sagen: Mon man i kommunen kunne overveje at undlade at slå græsset langs cykelstiens kant, således at de fine, vilde blomster og græsser blev stående? Til glæde for alle os, for hvem en cykeltur ud i det danske sommerlandskab er en fritidsfornøjelse, som skattes højt!

Dejlig tur i landskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce