Borgmesteren har ret


Borgmesteren har ret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Sønderborg. 

Læserbrev: Klimaforandringerne er en af de største udfordringer, som verdenssamfundet står overfor. Det er fristende at skubbe ansvaret for problemet fra os, hvis det bliver for besværligt, eller det i første omgang koster, men det er den forkerte vej at gå.

Borgmesteren udtaler for nylig, at kommunen ' ... må stå ved sine mål og tage konsekvenserne af vejen mod CO2-nullet ...' (JydskeVestkysten den 4. februar). Borgmesteren har ret og Radikale Venstre støtter hans udtalelse om at det er er nødvendigt at holde fast i at CO2-nullet skal nås.

Sidste år annullerede USA's præsident den amerikanske deltagelse i Paris-klimaaftalen, på trods af at mere end 190 lande deltager. Alligevel har adskillige amerikanske byråd efterfølgende meldt ud, at de fortsætter deres kamp for at reducere CO2-udslippet - selv om det er besværligt og i første omgang koster.

Det centrale er, at initiativerne kommer fra det lokale. Sønderborg Kommunes Project Zero er måske ikke perfekt og redder ikke klodens klima egenhændigt. Til gengæld er det, lige som de amerikanske byers initiativer, et lokalt bud på at yde et bidrag og gøre en forskel. Og det er væsentligt - og værd at støtte på tværs af partiskel.

Borgmesteren har ret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce