Bådhallen ved Marina Minde


Bådhallen ved Marina Minde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Sønderborg. 

Læserbrev: Nogle sommerhusejere på Teglbakken er imod planerne om en bådhal ved Marina Minde. Der anføres tre argumenter: udsigten, hensynet til en konkurrent samt den gældende lokalplan.

Pladsen, hvor hallen opføres, er mod sydvest/vest omkranset af træer og buske. Højden af bevoksningen regnet fra overfladen af pladsen er ca. 10 meter. Hallens højde er otte meter. Bedømt fra sydvest og vest er hallen stort ikke synlig, i hvert fald ikke i de 7-8 måneder om året, hvor træer og buske bærer blade.

Set fra øst/nordøst, Teglbakken, vil udsigten mod fjorden ikke blive forringet, da taget er i højde med eller er lavere end overkanten af bevoksningen. Marina Minde har tilbudt at beplante voldene mod øst/nordøst, med træer og buske, der vil dække hallens sidevægge og tag. Udsigten fra sommerhusene er nu åben bådoplagring med presenninger i forskellige farver, hhv. parkeringsplads med biler, autocampere, trailere m.v.

Det er usagligt at tage hensyn til Søholms forretning. Søholm skal nok klare sig. Vor udviklingsplan på 10 punkter vil betyde, at Flensborg Fjord bliver mere attraktiv med tilstrømning af flere sejlere til både Søholm og Marina Minde. Hvis synspunktet om beskyttelse af mulige konkurrenter var gældende var Alsik ikke tilladt.

En lokalplan gælder indtil den ændres. Udviklingen sker med stor fart. Intet er konstant. Regeringen med Venstre i spidsen har givet turismen højeste prioritet, Sønderborg Kommune er udnævnt til fyrtårnskommune inden for kystturismen. I lyset heraf har vi udarbejdet vor 10 punkts plan indeholdende blandt andet hallen, det netop af hensyn til beboerne på Teglbakken gøres stort set usynlig.

Bådhallen ved Marina Minde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce