Valg til EWII's repræsentantskab


Valg til EWII's repræsentantskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Eksperter: Ewii's bestyrelse har svigtet. Sådan skrev bl.a. nogle aviser, da oprydningen startede i 2017, meget er sket siden og heldigvis har nogle af de siddende bestyrelsesmedlemmer sammen med den nye direktør fået vendt skuden, så EWII nu er på rette vej.

EWII kørte helt af sporet i perioden 2010 til 2014 hvor et enligt bestyrelsesmedlem fra Fredericia forgæves forsøgte at påpege, hvor det bar hen ad. Hvis man fjernede afkastet af formuen, var der ikke meget at prale af. I indeværende periode fortsatte dette, indtil vi fik pressen til at grave i, hvad der skete, med det til følge at bestyrelsen, nogle modstræbende, måtte fyre direktøren, hvorefter formanden efter noget tid også gik af. Der sidder stadig flere i bestyrelsen, som efter min mening burde gå af, fordi de, som eksperterne siger, har svigtet. Heldigvis ser det ud til, at vi med det ny formandskab Jørn Limann, Morten Hansen og et par andre i bestyrelsen har fået et godt team sammen med vores nye direktør.

Nu skal vi have valgt nyt repræsentantskab, og de skal så sammensætte den nye bestyrelse, derfor vil jeg opfordre til at alle for det første stemmer, dernæst at de stemmer på en person, der aktivt vil være en del af repræsentantskabet og som sørger for, at vi får sammensat en god bestyrelse.

Jeg håber, vi får nogle rigtig gode kandidater til valget, vi kan godt undvære dem, der kun kommer for at få et stort honorar og en god middag og ellers ikke bidrager.

Valg til EWII's repræsentantskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce