Vær ikke skuffet


Vær ikke skuffet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Kære Tommy

Jeg kan forstå, at du er skuffet over pengepuljen til udsatte børn, som social- og sundhedsudvalget har vedtaget. Puljen er på 25.000 kroner, og den skal kunne bidrage med et par håndører til en fødselsdagsgave eller til et turpas på Blå Mandag for de børn, der har brug for det.

Jeg deler ikke din skuffelse. Jeg medgiver, at 25.000 kroner ikke er meget, men det er faktisk unikt, at samtlige partier kan stå sammen om denne sag. Vi er oprigtigt optaget af, at børn kan være en del af fællesskabet.

Men vi er også helt på bar bund i forhold til, om pengene vil blive brugt - og på hvad, for vi har ingen erfaring med sådan en ordning. Vi ved, at der er 1.000 udsatte børn, men det er langt fra sikkert, at alle vil have behovet. Til gengæld var vi også enige om, at slår de 25.000 kroner ikke til, ville vi tage sagen op igen.

Så til Tommy, der er skuffet. Lad os glæde os over, at forslaget er blevet til noget, og at det er lykkedes at finde en paragraf i lovgivningen, som gør det muligt at gøre noget for børnene. Samt endelig, at vi har et udvalg, som har vilje til at handle.

Vær ikke skuffet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce