Urimeligt at bruge 750.000 kr.


Urimeligt at bruge 750.000 kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Samtidig med at JydskeVestkysten kan fortælle, at Kolding Kommune skal spare 96 millioner kroner på servicen overfor os borgere, beslutter økonomiudvalget at give et "markedsføringstilskud" på 750.000 kr. til Obamas besøg. Hertil kommer, at kommunens ansatte i de forskellige afdelinger skal arbejde med disse ekstra opgaver.

Er det en rimelig måde at prioritere på?

Selv om den lille million, man bruger på Obama, ikke ville gøre ret megen forskel på de enorme besparelser, der nu kommer over os, så kunne man da fx ansætte to hjemmehjælpere et helt år for de penge.

Hvad har Obama lige med Kolding Kommune at gøre? Hvorfor skal jeg og andre, som aldrig har været særlig begejstret for ham, betale for dette besøg, som har meget lidt kommunal relevans.

Obama roses op i skyerne af en ukritisk presse, vi hører aldrig om hans fejltagelser. Han fik Nobelprisen endnu før han havde udrettet noget som helst. Og hans indsats var i virkeligheden meget skuffende. Så man kan godt have flere meninger om ham.

Hvis folk har lyst til at betale en masse penge for at høre en kendt taler, så værs'go. Men det er ikke noget kommunens borgere skal betale for. I hvert fald ikke i den målestok.

Nu sidder borgmesteren jo fuldstændig på magten i Kolding, fordi Venstre fik absolut flertal. Det er aldrig sundt, at der ikke er en opposition. Men man må da håbe, at der er nogle politikere, som har en selvstændig mening om dette kostbare mediestunt.

Urimeligt at bruge 750.000 kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce