Super mageløst


Super mageløst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Det er da mageløst for nogle få dage siden at læse i JydskeVestkysten, at Kolding Kommune i de næste tre år vil have et underskud på mindst 100 mio. kr. per år, og at det derfor nu igen er tid til et par sparerunder og/eller en øgning af kommuneskatten.

Og det er super mageløst i disse dage at læse, at borgmesteren har planer om at bygge et nyt super rådhus til 300 mio. - 400 mio. kroner. Borgmesteren citeres for i bløde vendinger at fremkomme med en salgstale, der skønskriver fordelene ved at bygge nyt på en sådan måde, at der ikke er et øje tørt.

I de private husholdninger er vi vant til først at vurdere, om der overhovedet er råd til det, man nu engang ønsker sig og derefter, hvorledes man finansierer realiseringen af sine ønsker.

Borgmesteren har jo allerede fremlagt sine planer for byrådet, uden at det åbenbart afstedkom nogle bemærkninger fra andre partier; det er jo også rart at vide, hvor man har sine legekammerater. Gad vide om de nødvendige besparelser mon er påtænkt for at kunne finansiere et nyt super rådhus?

Glem nu planerne om et nyt rådhus indtil vi har råd til det.

Super mageløst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce