Sammen færdiggør vi Kolding


Sammen færdiggør vi Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Koldings nye slogan "Sammen designer vi Kolding" - burde ændres til: Sammen færdiggør VI Kolding.

Nordic Energy Park - et allerede udviklet erhvervsområde med planlagt kapacitet til 3000 arbejdspladser henligger på sjette år - som en hullet tidslomme - hvor foreløbig kun TV-Syd har henlagt sit domicil.

Et outletcenter ved Holmstaden - hvor Nordic Design Village's projektmagere gennem snart otte år har drevet Kolding Kommune rundt i manegen - ligger stadig som et bevis på "visionernes lodseplads".

Domeas allerede projekterede boligbyggeri ved Klostergården - ligger i mølpose - på grund af manglende investorer til sølle 100 parkeringspladser - der således bremser et ellers fint boligbyggeri lige i city.

Midtbyens butikker sukker efter mere liv i gaderne. Konkurrencen fra nethandelen kan efterhånden mærkes. Spørger man ind til de forretningsdrivendes specifikke ønsker - er det ikke ny og anderledes designet belægning i gågaderne, der er højest på ønskelisten. Derimod er de tre vigtigste ting der efterspørges: Boliger - boliger og atter boliger!

Rettidig omhu med at færdiggøre vigtige allerede planlagte projekter som mildest talt "hænger i bremsen" - ville således tilføre byen de city-boliger - der efterspørges.

Når VI så har fået styr på og løst disse ambitiøse projekter, og der er overskydende energi - så kan VI jo tage et kig på erhvervshavnen og dens fremtid. Mit håb er naturligvis, at VI alle indser, at havnen er og forbliver en rigtig havn - og at fokus forbliver på en allerede velfungerende erhvervshavn og ikke ændres til en fremtid - med blot flot designede glaspaladser.

Sammen færdiggør vi Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce