Plejehjemsbeboere i cirkus


Plejehjemsbeboere i cirkus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Det strømmer i øjeblikket ind med glade tilkendegivelser om turen i Cirkus Arena for plejehjemsbeboere og andre seniorer. Det er dejligt, at det blev en god oplevelse for de deltagende.

Ideen til cirkusturen kom fra Per Kauczki, den ene halvdel af den musikalske duo Lis & Per. Lis & Per er kendte og meget skattede gæster på alle plejecentrene i Kolding Kommune, hvor en del af de midler, der er til aktiviteter, hvert år bl.a. bruges til dansktop underholdning. Så ud over, at lave musik og sang, der glæder mange mennesker, så får Per altså også gode ideer.

Jeg takkede Per Kauczki for den gode idé og Dansk Folkeparti foreslog så ved budgetforhandlingerne sidste år, at bl.a. plejehjemsbeboerne skulle i cirkus. Det blev vedtaget og er nu afviklet med succes. En stor tak til personale og alle andre der hjalp til og for deres store indsats for at gøre det til en dejlig dag.

Jeg kunne bestemt unde både plejehjemsbeboere og hjemmehjælpsmodtagere at komme i cirkus hvert år. Men byrådet står overfor at skulle løse nogle udfordringer og finde penge dertil. Det betyder, at der nok ikke kommer cirkus igen næste år. Men det er vigtigt, at vi sikrer, at plejecentrene fortsat har midler til særlige aktiviteter ud over de mange ting, der foregår i hverdagen, som f.eks. at leje en pølsevogn, udflugter, demensklovn, musikere og så selvfølgelig dansktop underholdning.

Plejehjemsbeboere i cirkus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce