Plastik


Plastik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: I Kolding har man ikke container til plastaffald ved hjemmet. Det har man i alle kommuner omkring os. Det sker i Vejle, Haderslev, Vejen, Billund, og Fredericia.

I Kolding har man valgr at have miljøstationer. Problemet med miljøstationerne er, at de er langt fra så tilgængelig som ens eget hjem.

Vi mennesker gør som regel det, der er lettest for os selv, og det betyder, der bliver sorteret mindre plast, og det bliver brændt af til skade for miljøet.

Hvorfor har man i Kolding valgt den model, der gør mindst for miljøet? Penge. Der er ikke mange penge i plastsortering.

Man kunne lave plastiksortering i hjemmet, offentlige steder og erhvervslivet. På den måde sikrer man sig, at indsamlingen bliver økonomisk rentabelt, og af en størrelse så vi udleder meget mindre CO2 og styrker kampen mod klimaforandringer.

Vi skal ensarte plastsorteringen med de omkringliggende kommuner, der er foran os på området, så højteknologiske plastsorteringsanlæg effektivt kan sortere de forskellige typer plastik til glæde for miljøet og den cirkulære økonomi. Alternativet vil skabe en kommune, der er aktiv i klimakampen for næste generation.

Plastik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce