Pas på seniorområdet


Pas på seniorområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Søren Rasmussen, formand for seniorudvalget, Dansk Folkeparti, Primulavej 7, Kolding
Leif Tvede
Debat Kolding. 

Læserbrev: Tobias Jørgensen (V), næstformand seniorudvalget og Tanya Buchreitz Løwenstein (V), medlem af seniorudvalget skriver i et læserbrev, at de er "opløftende" over, "at der er enighed om, at der skal kigges på eventuelle besparelser af unødvendige goder" på seniorområdet. De ting, de fremhæver som "unødvendige", er bl.a. ordningen med et årskort til bybusserne til personer på 67 år og derover til en overkommelig pris og aktiviteter betalt af plejecentrenes penge til aktiviteter.

Jeg ved ikke, med hvem de to byrådsmedlemmer er blevet enige, det fremgår ikke af læserbrevet. Det kan jo være det blot er de to, der er blevet enige. Men det er vigtigt for mig at understrege, at det ikke er med mig og Dansk Folkeparti. Vi vil passe på seniorområdet.

Kolding Byråd står overfor en opgave med at rette op på kommunens økonomiske udfordringer. I den situation er der ingen grund til at tale sig fra hinanden og lave "unødvendige" konflikter. Jeg vil derfor opfordre til, at man som byrådsmedlem ikke bruger sommerferien til det formål.

Pas på seniorområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce