Ny Marineby


Ny Marineby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Da Kolding Erhvervshavn skal nedlægges, er der ingen grund til at nedlægge lystbådehavnen i nord, da erhvervshavnen ikke skal bruge arealet. Få stoppet de planer om en Marineby til så mange millioner kroner. Det er kun de få, det kommer til gode, da brugerne af den nye marina ikke kommer til at stige væsentligt, altså det er Kolding Kommunes borgere der kommer til at betale, og cirka 30 procent af brugerne kommer fra Varde, Esbjerg, Billund og Vejen kommuner hvor de kun betaler havneleje.

Husene i marinebyen bliver aldrig til noget, da man ikke kan sælge lejligheder til over 40 tusinde kroner pr. kvadratmeter med udsigt til syd og vest, hvor man kigger lige ind i højhusene og lystbådehavnen. Få stoppet det vanvidsprojekt en gang for alle. De der sidder i byrådet, kan ikke være det bekendt at give tilladelse til at bruge millioner af kroner, uden at have infrastrukturen i orden, så vi hverken kan komme frem eller tilbage over havnen indre by, Skamlingvejen eller Ringvejene.

Der er så mange projekter med at bygge huse og lejligheder tæt på den indre by, at der ikke bliver behov for at ødelægge vores fjord.

Ny Marineby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce