Misbrug af skatteyderpenge


Misbrug af skatteyderpenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Det er forstemmende at læse om politikernes misbrug af borgernes skattepenge - på det statslige plan og i næsten alle landets kommuner. Politikerne beter sig som var borgernes hårdt tjente penge deres private legetøjskasse og bruger løs af samme til ting, der intet har med kernevelfærd at gøre.

Kolding Kommune med borgmester Jørn Pedersen i spidsen bevilliger 3/4 mio skatteyderkroner ex moms som støtte til Barack Obamas besøg i Kolding. Hvad har et besøg af en amerikansk ex-præsident i med Koldings borgeres kernevelfærd at gøre?......Intet. Det er misbrug af Kolding skatteyderes penge.

Nu varsler borgmesteren en skattestigning på 0,5% for at dække et truende underskud på kommunens budget på næsten 100 millioner i 2019 og kombineret med servicebesparelser på hele 215 mio kr. over de næste tre år; dertil kommer så besparelser på kommunens anlægsbudget. Serviceforringelser overfor borgerne? Hvem skal holde for...de ældre? De svage? Børnene? Det står allerede klart at børnefamilierne rammes hårdt, for på børne- og skoleområdet skal der alene de næste tre år spares 85,7 mio kr.

Hvornår lærer politikerne at sætte tæring efter næring - og ikke som nu blot øge næringen med skattestigninger. Venstreborgmesteren ytrer at Obama-besøget ikke påvirker kommunens mio-besparelser. Han tænker ikke så meget på, at det er et dårligt signal at sende borgerne, når han samtidigt vil sætte kommuneskatten op for at dække et kæmpeunderskud. Jvf. eget 228 siders regnskab for 2017 brugte kommunen over 26 mio kr på kontanthjælp, 35 mio kr. på integrationsydelser, boligomkostninger på 3,5 mio kr., repatrieringsydelser på 1 mio kr. på udlændinge, men modtog kun refusion fra staten på 8,5 mio kr.

Gennemførtes Nye Borgerliges krav om udlændinges egenforsørgelse ville Kolding Kommune på de fire punkter spare 57 mio kr. årligt; altså mere end, hvad kommunen fra 2019 skal spare årligt.

Misbrug af skatteyderpenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce