Medarbejderens dag ja-tak


Medarbejderens dag ja-tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Jeg kan i avisen læse, at Venstre ikke vil en "medarbejderens dag" for skolerne?

Jo, det vil vi gerne. Vi sagde endda, at det var et sympatisk tiltag og at hvis skolerne mente, de skulle holde det, kunne de jo bare planlægge sådan en dag. I Venstre mener vi, at det er en ledelsesmæssig beslutning, og at det er skolerne der ved, hvad der er bedst for lige præcis deres skole. Vi politikere skal ikke sidde og planlægge sådan en dag for alle skoler.

Vi mener ikke, at Kolding Kommune i denne tid skal bruge mere end 1.6 mio. kr på sådan en dag for én bestemt faggruppe. Hvad med alle de andre dygtige medarbejdere, vi har i kommunen? Men her lefler de Radikale igen for særligt en faggruppe.

Når de Radikale kan få regnstykket til at give 162,50 kr. pr. medarbejder, er det fordi, der hverken regnes kørsel eller tid med ind i økonomien. Når det gøres bliver der mere end 1.000 kr. pr. medarbejder. Men som de Radikale siger, så har medarbejderne tid nok, så det tages jo bare af den samlede arbejdstid (forberedelse).

Jeg ved som skoleleder, hvor travlt medarbejderne i august har med at forberede et nyt år, og vi i Venstre vil ikke tage medarbejdernes forberedelsestid til forskel for de Radikale, SF og Enhedslisten.

Derfor sagde vi nej til en central fællesdag.

Medarbejderens dag ja-tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce