Lyt til borgerne


Lyt til borgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Beslutningen om at renovere/byforskønne Storegade i Lunderskov er fint, men gerne i kombination med erhvervslivet.

Det vi ser lige nu, er at man ikke lytter ret meget til de erhvervsdrivende, og at teknik- og klimaudvalget måske har truffet den forkerte beslutning for byens borgere og de erhvervsdrivende i Lunderskov.

Vi vil gerne bevare de få butikker, der er tilbage. Vi vil også gerne have vækst af mindre erhvervsdrivende, vi vil også gerne have flere cykelstier i vores område, men det skal gerne være i dialog med Kolding Kommune, så der bliver truffet de rigtige beslutninger, og det ikke bliver sværere at drive forretning i Lunderskov.

Vi skal sørge for, at der bliver parkeringspladser nok til de tre butikker, der er tilbage i Storegade og til gadens beboere, så de ikke skal parkere i den anden ende af byen, det er vigtigt for byen.

Det er måske også vigtigt, at man sender sådan en stor beslutning for byen ud i en høring - så borgere og erhvervsdrivende i Lunderskov og omegn får mulighed for at komme med deres ideer og meninger omkring sagen. Jeg hører, der generelt er stor utilfredshed med den nuværende beslutning, at det ikke er den helt rigtige løsning for byen og dens udvikling.

Jeg håber, at Kolding Kommune sammen med klima- og teknikudvalget har lyst til at arrangere et borgermøde i Lunderskov, da rigtig mange er optaget af sagen og har holdninger til den.

Det er jo heller ingen skam at erkende, hvis og når man har taget fejl eller truffet en forkert beslutning. Det er vigtigt med borgerinddragelse, og det er vigtigt at tage hensyn til dem, der bor og har deres hverdag i Lunderskov.

Lyt til borgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce