Kolding Havn og Koldings fremtid


Kolding Havn og Koldings fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Stor ros til Kolding Byråd med borgmester Jørn Petersen i spidsen for at udvise rettidig omhu omkring Kolding Havn.

Det er forståeligt, at de involverede virksomheder reagerer negativt og i skuffelse, og stor respekt for det arbejde de udfører. Men det betyder jo ikke at byen ikke skal tænke længere fremad, og planlægge til den fremtid vi møder.

Skulle vi "etablere byen forfra" i dag, er der vel ingen, der kunne finde på at håndtere gammelt jernskrot og brugt papir så tæt på byens centrum, ligesom det ville være utænkeligt at lagerlægge store mængder kunstgødning så tæt på bymidten. Prøv at forestille jer et scenarie, hvor der gik ild i dette. Så ville vi gense en katastrofe, der får Seestkatastrofen til at ligne en "stjernekaster".

Det er lettere pinligt at se, hvorledes en udenbys koncerndirektør blæser sig op. Man kunne forvente en noget mere professionel optræden, ligesom vi må forvente, at der er foretaget investeringer på lejet grund, der modsvarer den tidshorisont de har kontrakt på.

Byrådet har handlet korrekt ved at se på de bynære aktiver, der er i form af attraktive arealer, der ikke blot skal henligge som oplagring og håndtering af skrot, men planlægger en fremtid, der ikke tilgodeser de relativt få arbejdspladser, men hele byen og dens borgere.

Og de på havnen værende virksomheder har fået en fin behandling, med et rettidigt varsel, og så er det naturligvis op til dem at handle derefter.

Vi har en udmærket samarbejde i "Trekantområdet", hvor det virker logisk, at fordele rollerne efter hvor tingene ligger mest optimalt. De tider, hvor "hver by har sin havn" er længe forbi. Så lad os nu lægge en grundig plan for, hvorledes vi skal indrette den indre by og dermed havnearealerne.

Kolding Havn og Koldings fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce