Kolding Erhvervshavn


Kolding Erhvervshavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Beslutningen om lukning af Kolding Erhvervshavn er rigtig. Den vil give stigende økonomisk velstand i Kolding. Med bygning af boliger, kontorer, måske hotel ect. på havnen, et meget spændende område, vil Kolding få mange tilflyttere og skattebetalinger vil stige. De handlende i vores gågade, der i mange år har været udsat for hård konkurrence fra storcenteret, kan nu se frem til helt nye muligheder. Kolding bymidte vil opleve vækst og velstand, og havneområdet vil blive forbundet meget fint sammen med bymidten. Kolding vil blive attraktivt at flytte virksomhed til og til at bosætte sig i. De arbejdspladser der mistes ved havnelukningen er meget få, i forhold til de mange nye arbejdspladser der kommer til Kolding, afledt af den nye bydel på havnearealerne. Vi har set det mange andre steder, ikke kun i Danmark.

En McKinsey rapport om fordele og ulemper ved nedlæggelsen af Kolding Erhvervshavn, ville klart have anbefalet en nedlæggelse af Kolding Erhvervshavn, ud fra et økonomisk velstands kriterium. Udviklingen har tydeligt kunne ses i andre havnebyer i Danmark og i andre lande. Det må formodes at dette er baggrunden for, at vort byråd, uden en evt. McKinsey rapport, har kunnet træffe hurtig beslutning om lukning af erhvervshavnen.

Kolding Erhvervshavs Master plan har yderligere hjulpet politikerne til en hurtig beslutning. Enhver virksomhed har et samfundsansvar. Intet samfund vil have støj, støv og svineri i bynære områder,eller i smukke naturområder som Kolding Fjord. Det har vi oplevet i Kolding de seneste år. Selvfølgelig griber de af os demokratisk valgte og ansvarlige politikkerne ind og regulerer forholdene.

Alle virksomheder på Kolding Erhvervshavn er på lejede arealer, med en lejekontrakt der udløber. Ledelsen af virksomhederne har kendt betingelserne og har kunnet disponere og investere efter disse.

Kolding Erhvervshavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce