Invester i bybusser og chauffører


Invester i bybusser og chauffører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Hans Holmer (SF), næstformand teknik- og klimaudvalget, Skovbogade 8, Kolding
Billede
Debat Kolding. 

Læserbrev: Vi har brug for både flere afgange og et bedre dækning af byen, når det handler om bybusser i Kolding Kommune. I alt for lang tid er det blevet skåret på busser - senest da en ny køreplan fra 9. december 2018 trådte i kraft. Her skæres på både linje 5 og linje 6.

Nu kører linje 5 ikke længere ved Skovæblevej og Bramdrupskovvej mellem Kirkely og vendepladsen, ligesom den først kommer ved biografindgangen ved Kolding Storcenter efter kl. 9 på hverdage. Linje 6 ophører med at betjene Hospitalsgade og Ndr. Ringvej.

Begge dele er uacceptabelt. SF vil arbejde for, at der bliver investeret massivt i flere bybusser, så vi får bedre bustider, som også dækker et større geografisk område. Først og fremmest skal vi have busser i de områder, som er blevet skåret væk. Dernæst skal vi udvide vores busnet, så fx centerbyerne, Eltang, Sdr. Bjert, Almind, Viuf, Vester Nebel og andre byer, hvor det giver mening, får ordentlig betjening. Dette vil have stor prioritet for os i de kommende budgetforhandlinger.

Vi har sikkert alle lagt mærke til, hvordan trafikken i Kolding bliver tættere og tættere. Og selvom vi udvider vejnettet og forbedrer lyskryds, er det ikke nok til at løse de udfordringer, vi har med vores infrastruktur. Vi skal både have realistiske bustider og tider, vi kan stole på. Der skal selvfølgelig også være ordentlige arbejdsforhold for chaufførerne.

Den kollektive trafik, og i dette tilfælde bybusserne, er en del af løsningen, og det skal tænkes ind, når vi vil løse problemerne med trafik i Kolding by.

Invester i bybusser og chauffører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce