Hvem betaler prisen


Hvem betaler prisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Kolding Kommune vil med den ene hånd i 2019 spare 1 mio kr. på det fremragende bibliotek i Kolding...samt på kommunens andre biblioteker for at dække et underskud på ca. 100 mio kr.

Med den anden hånd betaler Kolding Kommune kr. 750.000 excl. moms (ca. 1 mio brutto) i ekstra støtte til Business Koldings arrangement med Barack Obama.....og oven i købet "bevilliger" hele økonomiudvalget i Kolding Byråd sig selv skatteyderbetalte billetter til kr. 17.000 stykket.

Det er virkelig "flot" prioritering af de koldingensiske borgeres hårdt tjente skattekroner... faktisk er det i min optik dybt misbrug og grænsende til nepotistisk.

Ovenstående 1 mio kr. kommer oven i det tilskud på 12,5 mio skatteyderbetalte kr., som Kolding Kommune giver Business Kolding...årligt.

Koldings borgere kan ikke få at vide, hvad deres skattepenge bruges til.....det holder byrådet helt hemmeligt for borgerne. Så meget for åbenhed i den offentlige forvaltning. Ud over Kolding Kommune bidrager det skatteyderfinansierede Syddansk Universitet også til arrangementet med skattekroner. Det er skammeligt, og jeg kan godt forstå, hvis Koldings borgere føler, byrådet "pisser" på dem.

Hvem betaler prisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce