Hvad er så dit svar, Jan Køpke


Hvad er så dit svar, Jan Køpke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Interessant indspark i debatten fra Jan Køpke Christensen (NB), som pludselig har genfundet interessen for Kolding Kommune, når snakken falder på Kolding Havn - desværre viser folketingskandidaten manglende indsigt i Kolding Kommunes sammensætning.

Han beskriver, hvordan virksomheder er livsvigtige for ham, hvordan han vil kæmpe mod urimelighed. For mig er borgerne i centrum. Jeg foranlediges til at tro, at Jan Køpkes drømmekommune er et erhvervspolitisk oligarki, hvor de folkevalgte nejer, hver gang virksomhederne beder om det.

Det er i særdeleshed ikke en urimelig behandling, som virksomhederne har fået. Kolding Havn tilhører Kolding Kommune og dermed borgerne. Hvis vi skal gøre denne kommune attraktiv, så den igen kan få tilflyttere til kommunen i sådan en grad, at økonomien kommer i bedring, er det nødvendigt at se udover sin egen taburet og snakke populismens vinde.

Hvis Jan Køpke havde demonstreret viden om kommunens behov, havde han givet sit bud på, hvordan Kolding Havn skulle udvikle sig i stedet for blot at lægge sig i slipstrømmen af de kritikere, hvis argumenter han blot genbruger. Det er så evigt nemt at sidde fra en anden kommune længere sydpå og brokke sig over, at nogen tør udstikke en retning og forsøger at gøre Kolding til et bedre sted - jeg mangler at se noget fra Jan Køpke og tvivler kraftigt på, at vi vælgere kan se noget i den retning frem mod et folketingsvalg. Jeg kan ganske enkelt ikke se, at Jan Køpke nogensinde har ført et eneste stykke politik, som har bidraget eller haft til formål at bidrage til Kolding Kommunes udvikling.

Hvad er så dit svar, Jan Køpke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce