Grundlovens alternative grundtanke


Grundlovens alternative grundtanke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


René Aalling Jensen, medlem af alternativet, Esbjergvej 111, Harte, Kolding
Billede
Debat Kolding. 

Læserbrev: At politiske partier bruger kommunale midler på at fremme deres eget arrangement er aldrig i orden. For når man bruger populær kommunal skattejagt for børn som smørelse, så de politiske talere glider bedre ned, blander man ting sammen.

Børn og de medfølgende voksne skal kunne skelne mellem kommune og udvalgte partier. Det bliver svært, når de ligger side om side på samme sted, så voksne kan høre talere, imens børn går på kommunal skattejagt. Den politiske kultur har været under pres længe. Alternativet ønsker at fremme en ny politisk kultur, der er langt mere gennemsigtig, ærlig og lyttende end den nuværende. En kultur, som det er nemmere for alle at deltage i.

En fælles fejring af grundloven og en lige mulighed for at bruge den ytringsfrihed, der er en del af den, er den bedste måde at fejre grundloven i stedet for blokpolitikken.

Politikerne skal ikke stå på et højt podium og tale til sine vælger, men med dem. Lad de politiske talere blive derhjemme næste år og lad alle politikerne samlet fra alle partier tage del i skattejagten sammen med børn og forældre, så har vi en dialog.

Lad et par upolitiske mennesker holde grundlovstale, hvis den ønskes. Et godt første emne på Skamlingsbanken kunne være beskyttelse af natur og miljø, som ikke er nævnt i grundloven.

Håber I alle havde en god grundlovsdag uanset, hvor I var.

Grundlovens alternative grundtanke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce