Gaveregn til de aktive fællesskaber


Gaveregn til de aktive fællesskaber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Ole Alsted, formand for lokaldemokratiudvalget, byrådsmedlem (V), Viuf Stationsvej 1, Viuf
Maria Tuxen Hedegaard
Debat Kolding. 

Læserbrev: Bydelspuljen er netop blevet fordelt, og hele 21 foreninger kommer til at nyde godt af de søgte midler. Forbedringerne, der er søgt midler til, spænder vidt og bredt, helt fra shelters, flagstang, tarzanbane, petanquebane, fuglekasser, træer og buske og meget andet.

Det er en forudsætning, at ansøgerne selv får etableret og deltager i projekterne. På den måde fremmer vi frivilligheden, skaber fællesskaber og får pengene til at strække længere. Jeg er sikker på, at borgere, der selv har brugt energi på at søge om midler til et behov og efterfølgende, får det etableret, også fremover føler større ejerskab og er med til at passe på tingene, så vi har glæde af det længere tid.

Det fungerer fint med vores landsbyer og centerbyer, og derfor er det utrolig dejligt at se tingene også blomstrer i bydelene, og at borgere i Kolding på samme måde kan rykke tættere sammen i bussen, hjælpe hinanden og skabe rammer for fælles oplevelser fremover.

Vi kan sammen skabe den mest fantastiske Kolding Kommune, hvis vi bare alle sammen bidrager med lidt til fællesskabet og yder en indsats med det, vi nu kan og har lyst til. Det er vores alle sammens kommune, og den skal vi passe på.

Tak til alle Jer der nu går i gang med at gøre Kolding til et endnu smukkere sted at bo.

Gaveregn til de aktive fællesskaber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce