Forandringskarate - nej tak


Forandringskarate - nej tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jesper Elkjær, byrådsmedlem og folketingskandidat (rad.), Hestehaven 8, Kolding
Jesper Elkjær
Debat Kolding. 

Læserbrev: Vi skal "retænke" måden, vi gør tingene på, for lærerne er i forvejen så gode til forandringskarate. Det var ét af Merete Due Paarups budskaber på valgmødet hos lærerne.

Ordleg snak uden indhold kan man få nok af. Personligt har jeg fået nok, og jeg savner reelle politiske budskaber og svar.

Vi gør ikke en god skole bedre ved at fortælle lærerne, at de er gode til forandringskarate, at de er seje, at vi har verdens bedste folkeskole eller ved at lave en hjemmeside, der fortæller netop det.

Vi gør en god skole bedre ved at tage en seriøs debat om rammer og vilkår. En seriøs debat om, hvad der er vigtigt.

Lærerne stillede politikerne et meget enkelt spørgsmål: - Vil I arbejde for at indføre en lokalaftale?

Merete Due Paarup fra Venstre kunne ikke svare ja eller nej. Det er for komplekst. Hun vil gerne have ultra lokale lokalaftaler. Altså NEJ. Hun vil gerne have det, vi allerede har.

Formanden for børne- og uddannelsesudvalget, socialdemokraten Christian Haugk, vil gerne vide, hvorfor lærerne ønsker sådan en lokalaftale, inden han kan svare. En socialdemokrat, der ikke ved, hvorfor lønmodtagere gerne vil have en arbejdstidsaftale? Dem er der vel umiddelbart langt imellem, men fire år på posten som formand skulle dog have givet mulighed for at undersøge den sag.

For Radikale Venstre er svaret meget enkelt. JA - tiden er moden til en lokalaftale. 

 

Forandringskarate - nej tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce