Fodboldbaner i kunstgræs


Fodboldbaner i kunstgræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Søren Rasmussen, formand for Fritids- og idrætsudvalget, Dansk Folkeparti, Primulavej 7, Kolding
Leif Tvede
Debat Kolding. 

Læserbrev: KIF har netop indviet deres nye kunstgræsbane ved stadion, Autocentralen Park.

Vi forventer, at etableringen af en kunstgræsbane bliver en stor gevinst, der giver nye muligheder for at spille fodbold hele året.

Specielt forventer vi, at banen vil gavne foreningens yngre årgange, men det er jo også her, at udviklingen påbegyndes. Det går godt for KIF Fodbold, som vi alle spændt følger og håber det bedste for. 2. divisionsholdet spiller rigtig godt og forventningerne er store. Men det er altid vigtigt, at have fokus på næste årgang, de kommende talenter og fremtidens spillere.

I forbindelse med projektet omkring etablering af kunstgræsanlægget har der været et tæt og godt samarbejde mellem Kolding Realskole, KIF Fodbold, leverandøren af kunstgræsbanen og Kolding Kommune. Der skal også lyde en stor anerkendelse og tak for det solide arbejde, som mange frivillige "ildsjæle" har ydet i forbindelse med projektet.

Byrådets partier er netop blevet enige om yderligere tilskud til en kunstgræsbane ved stadion og en til Kolding. Ikke det fulde beløb, men et tilskud, så vi skal drøfte hvordan vi får en løsning sat sammen, til baner i fuld størrelse.

Der er flere berettige ønsker fra fodboldklubberne i Kolding Kommune, det er vi opmærksomme på. Men dette er en rigtig god begyndelse.

Fodboldbaner i kunstgræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce