Fingrene væk


Fingrene væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Kolding Kommunes seniorudvalg har et budget på omkring 670 mio. kr. i 2018. De dækker meget vigtige ting som hjemmehjælp, hjemmesygepleje og plejehjemmene. Her er det vigtigt, om der er nok ansatte på plejecentrene, er der tid nok i hjemmeplejen osv. Det kan åbenbart være vanskeligt at overskue for flere byrådsmedlemmer. I den situation kan man jo så kaste sig over et emne som, om nu beboere på plejecentre i Kolding Kommune må få en is og en sodavand når de er i cirkus. Hvorfor er vi ikke blevet spurgt om så vigtigt et emne, vil flere politikere gerne vide.

Lad mig sige det helt klart: For det første, så er det altså voksne mennesker, der bor på plejecentrene. De skal overhovedet ikke spørge nogle politikere i seniorudvalget, om de må få en is eller en sodavand. De skal ikke ydmyges og behandles som små børn. Vis dog noget respekt for de mennesker, der har bidraget til vores samfund gennem et langt liv.

For det andet, så har jeg - på vegne af Dansk Folkeparti - foreslået og fået afsat den pulje på 273.000 kr., som har betalt for sodavand, is og en del af liftbusserne. Det var netop til den type aktiviteter, som cirkus, koncerter eller andet der kan skabe livsglæde og livskvalitet. Derfor er der ingen grund til at undre sig over, den er brugt til præcis det.

Hold fingrene fra pengene til plejehjemsbeboernes aktiviteter, dem kan de og personalet sagtens selv finde ud af at bruge.

Fingrene væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce