Færre plakater næste gang


Færre plakater næste gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Vi har ved dette valg oplevet langt flere plakater end nogensinde i Kolding - og flere end i nogen af de andre syd- og sønderjyske kommuner.

Det er især Venstre, som fylder lygtepælene med ca. 5.000 plakater. Men det er ikke så godt for folkestyret og respekten for politikere.

Hvorfor ikke? Når Venstre blokerer alle de gode pladser - med op til tre til fire plakater - hvor skal de andre partier så hænge op? Det er ikke nemt for vi andre partiers plakatophængere - hvoraf nogle er oppe i årene - at klatre op over tre plakater for at sætte en fjerde plakat op i en lygtepæl i fire meters højde.

Desuden er der noget i markedsføring, som kaldes "overkill". Det er, når man kører så hårdt på, at det giver bagslag.

Jeg frygter for, at de uendelig mange ens plakater vil få mange vælgere til at blive irriteret på alle politikere. Vælgerne opgiver at kigge på skilteskoven.

Dette ikke er misundelse. For jeg ønsker Venstre et godt valg. Vi er i valgforbund.

Men jeg vil foreslå, at kommunen ved de kommende valg ændrer reglerne, så ét parti ikke må hænge mere end én plakat i hver lygtepæl. Det vil give S, K, SF, LA, Ø, Å osv. større chancer for at kunne ses. Det vil blive lidt sjovere for os alle - og folkestyret.

 

Færre plakater næste gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce