Et nyt apsi


Et nyt apsi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Kolding Byråd er blevet til et apsi, a prøver sa....... igen. Første sag, der faldt på gulvet, var Synoptikparken. Ikke engang Face Book, Apple, eller YouTube ville bygge i parken.

Outlet på Holmsminde blev efter en masse teatertorden ikke til noget. Højhusbyggeriet langs med Skamlingvejen og Kløvervej har ligget i mølposen siden 2008, så nu drømmer Kolding Byråd, at investorerne vil bygge boliger på havnearealerne.

"Jysk krejler og bondeparti", også kaldet Venstre, har virkelig vist sig fra den liberale side ved at sælge firmaerne på Kolding Havn. Ja - selv havneformanden, der også er medlem af byrådet for Venstre, "glemte" at informere sine kollegaer i havneudvalget. Om man nu også har investorerne klar til boligbyggeriet på Kolding Havn, melder historien ikke noget om.

De vise "fædre" i byrådet har været fremme med en "tørhavn" i Vamdrup, men her kan skibene jo ikke lægge til kaj.

Det har været fremme i dagspressen, at havnefirmaerne skulle flyttes til Fredericia Havn, men her har man takket pænt nej tak. De hjemløse firmaer på Kolding Havn har, efter min mening, kun Aabenraa havn tilbage, de kan flytte til. På vandrørene forlyder det, at man står med åbne arme for at modtage de hjemløse firmaer. Det giver arbejdspladser til Aabenraa og ikke til Kolding by.

Et nyt apsi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce