Erhvervslivet frem for by forskønnelse


Erhvervslivet frem for by forskønnelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Storegade i Lunderskov har været meget omtalt det sidste stykke tid. Jeg sidder selv i teknik- og klimaudvalget, hvor vi besluttede, at der skulle mere forskønnelse til, styret parkeringspladser i form af afmærkede områder, hvor biler kan holde, dog kun den ene side af vejen. Man vil gerne have cykelstier i den ene side, hvor bageren i Lunderskov ligger. Der blev også taget højde for det i klima- og regnvandsprojektet.

Jeg var selv med til at lade forslaget gå igennem - men det er yderst vigtigt, at vi husker på, at der kun er få butikker tilbage. Deriblandt er det bageren og blomsterbutikken. Bliver butikkerne i denne sag ikke hørt, kan det medføre at butikkerne skal lukke, da kunderne ikke har nogen parkeringsmuligheder. De unge mennesker skal også tænkes ind i det her. Man vil så gerne have, at de unge også bosætter sig lidt udenfor Kolding, derfor er det også en nødvendighed, at vi bevarer de butikker, der er i Storegade. Det er også med til at skabe byliv.

Erhvervslivet er vigtigt, og vi skal være med til at styrke den, men ikke være med til at nedlægge de butikker, der er tilbage. Forskønnelse af Storegade i Lunderskov kan se anderledes ud, end det forslag, der er besluttet på det sidste udvalgsmøde i teknik- og klimaudvalget.

Jeg lægger op til en ekstra drøftelse omkring beslutningen, da jeg efter at have besøgt Storegade godt kan se problemet i, at der ikke er parkeringspladser ved bageren. I dag parkerer folk ulovligt, og det skal vi have gjort noget ved.

Erhvervslivet frem for by forskønnelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce