Erhvervshavnen forsøger at dæmpe generne


Erhvervshavnen forsøger at dæmpe generne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Havnedirektør Anders Vangsbjerg Sørensen fremfører i en artikel i JydskeVestkysten den 27. juli 2018, at "det er vanskeligt at drive en erhvervshavn med 433 arbejdspladser og 30 havne selskaber, uden at det støver, støjer og lugter".

Det kunne være ret så interessant af vide, hvorledes havnedirektøren kommer frem til disse tal, for mig bekendt beskæftiger havnen som sådan ikke tilnærmelsesvist det nævnte tal?

Men hvis havnedirektøren lister alle selskaber, der blot ligger i nærheden af havnen - og i øvrigt lige som godt kunne ligge hvor som helst i Kolding og omegn - så kan jeg måske bedre forstå tallene, men slet ikke hans argumentation for at mene at kunne tillade sig at støje, svine og larme efter forgodtbefindende.

Så jeg vil bede havnedirektøren om at oplyse følgende:

  • Hvorledes fordeler de 433 arbejdspladser sig på de nævnte selskaber?
  • Hvor mange af de nævnte arbejdspladser i hvert selskab er direkte afhængig af havnen?
  • Hvor mange arbejdspladser beskæftiger havnen i sig selv, altså hvor mange medarbejdere er ansat under havnedirektøren?
  • Hvor mange medarbejdere er direkte beskæftiget med skrotaktiviteterne på havnen?

Det er ganske uhørt, at en virksomhed, der ligger så bynært, kan skalte og valte med støj/støv/lugtforurening efter forgodtbefindende, uden at det får ophørende konsekvenser.

Jeg har i 35 år drevet forskellige virksomheder, der alle har været underlagt regler af forskellig art, og der var helt naturlig "ingen kære mor", hvis vi opførte os således, at det omgivende samfund blev forulempet.

Så hvorfor har Kolding Havn så dette fripas?

Må jeg, som borger i Kolding, få en fornuftig forklaring?

Jeg tør dårligt tænke på, hvad de pågældende by- og vandnære arealer kunne medføre af alternative aktiviteter og anvendelse, og til en markant større nytte for Kolding by.

Erhvervshavnen forsøger at dæmpe generne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce