En time med Obama


En time med Obama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Hvad koster en time med Barack Obama? Indtil videre ved vi, det koster skatteyderne i Kolding 750.000 kr. og yderligere 1.000.000 skattekroner fra IBC, mens hele budgettet forbliver hemmeligt for "ellers aflyser Obama!" Så altså et foreløbigt budget på 1,75 millioner.

Søger man på "Barack Obama speech fee" på nettet fremkommer beløb på 400.000$ som hans højest kendte honorar for en tale til Wall Street i starten af 2017, altså kort efter han blev ekspræsident.

Markedsværdien for en ekspræsident er vel næppe gået op, så vil det ikke være naturligt at antage prisen er omkring 400.000$ for en time i selskab med Morten Bjørn Hansen og resten af det lukkede selskab?

400.000$ svarer til til 2,6 millioner kroner - hvoraf arrangementet altså støttes med offentlige tilskud for 1,75 millioner?

Vil det i virkeligheden sige, at det kun koster det offentligt finansierede Business Kolding omkring en million kroner? Hvoraf en stor del forventes dækket af virksomhedernes billetkøb?

I alt fald ser skatteyderne ud til at være hovedsponsor ved arrangementet - og det er måske den egentlige grund til hemmelighedskræmmeriet?

En time med Obama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce