Det er de svageste der risikerer at drukne


Det er de svageste der risikerer at drukne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Økonomien i Kolding Kommune sejler. Det er der desværre intet nyt i, men nu trækker de mørke skyer for alvor ind over de svageste i vores samfund. Der mangler ganske enkelt ansvarligt politisk lederskab - man bruger tiden på at male skønmalerier fremfor at tage reelt ansvar. Det er ærgerligt for vores kommune og vores borgere - særligt når det går ud over vores svageste i samfundet. Det kan vi simpelthen ikke være bekendt.

Fakta er, at der blot et år efter det nye børne- og uddannelsesudvalg blev dannet, nu er tegn på at økonomien slet ikke hænger sammen. I december måned 2018 fyrede man økonomichefen gennem 16 år i børne- og uddannelsesforvaltningen. Og først i januar/februar får offentligheden at vide, hvor alvorligt det står til, og at der ud over de allerede planlagte besparelser nu også skal spares yderligere 30 millioner kroner. Det er simpelthen for ringe - og det administrative ansvar er jo placeret med fyringen af økonomichefen, men der er åbenbart ikke et politisk ansvar hos hverken formanden for børne- og uddannelsesudvalget eller hos borgmesteren - alle har travlt med at pege i andre retninger?

Vi bør som både udvalg og byråd sikre en ansvarlig økonomisk styring, der holder hånden under svageste borgere i vores samfund. Det ansvar sejler sammen med økonomien, hvis man som Venstre og borgmesteren har til sinds, nemlig kæmpe besparelse som vil ramme børn, unge og deres pårørende i handicapområdet og på specialskolerne.

Lad os få noget ansvar bag de store skriveborde Venstre og DF ynder at sidde bag og lad os få sikret en økonomi, vi kan være bekendt over for de børn og unge, som har allermest behov.

Det er de svageste der risikerer at drukne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce