Der skal ikke spares på seniorområdet


Der skal ikke spares på seniorområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Søren Rasmussen, formand for seniorudvalget, Dansk Folkeparti, Primulavej 7, Kolding
Leif Tvede
Debat Kolding. 

Læserbrev: Jeg glæder mig over, at der ikke skal spares så meget som en 25 øre på servicen overfor borgerne på seniorområdet.

Det område i Kolding Kommune, som udvikles mest, er seniorområdet. Ustandseligt laves der nye tiltag, initiativer samt spændende og gavnlig udvikling. På demensområdet, på plejecentrene, i hjemmehjælpen og hjemmesygeplejen, på aktivitetscentrene, ja, i alle steder sker der nyt.

Det er ganske enkelt nødvendigt, at vi hele tiden tænker på at udvikle. Vi skal levere en bedre service, og vi skal levere den til stadig flere. Derfor kan vi ikke hænge os i, hvad man gjorde i går. Vi skal gøre det, der er bedst, mest intelligent og værdigt.

De konservatives Knud Erik Langhoff skriver i et læserbrev om "trylleslag" og "magi" på seniorområdet. Der er dog hverken magi eller trylleri involveret. Der er dygtighed og stor vilje til at gøre tingene stadig bedre og mere effektivt.

Når man laver forandringer og gør tingene bedre, så kan bagstræberne bruge tiden på at vrøvle om, hvorfor det først bliver ændret nu og ikke blev ændret i går. Men sådan er det jo med udvikling, i morgen gør vi noget, der er bedre, end det vi gjorde i går - og når vi er færdig med det, så gør vi noget nyt, der er endnu bedre og sådan fortsætter det. Udviklingen stopper aldrig, der er nogen der bidrager til udviklingen, og så er der andre, der spilder tiden på at undre sig.

Der skal ikke spares på seniorområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce