Danmark riges Grundlov


Danmark riges Grundlov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Grundloven fejres som bekendt den 5. juni landet over mange steder i politisk samdrægtighed, der signalerer fællesskab og fælles værdier bare ikke i Kolding Kommune - der ønsker den borgerlige del af byrådet at fejre dagen i "lukket selskab ".

Oppositionen i byrådet, på nær de radikale, fejrede dagen i Nicolai komplekset.

Det er efter min mening en skam, at den borgerlige side af byrådet en sådan dag føler sig foranlediget til at demonstrere dem og os holdninger.

Når man så ydermere kan læse op til flere harmdirrende indlæg fra Venstres byrådsgruppe, hvor man tilsyneladende hylder princippet "angreb er det bedste forsvar", der skoser oppositionen og især Socialdemokratiet fordi man stiller spørgsmålstegn ved to kommunale arrangementer, der løb af stablen samtidig med det afholdte borgerlige grundlovsmøde

Når Venstre samtidig op til grundlovsdag på deres hjemmeside reklamerer for de kommunale arrangementer samt den borgerlige del af byrådets grundlovsmøde og samtidig skriver, at det er Kolding Kommune, der står som arrangør af eventen, så må selv venstrefolk forstå at mange undrer sig.

Jeg tror, der er basis for en drøftelse i byrådet for, hvor grænsen går mellem kommunale arrangementer og partiaktiviteter.

Danmark riges Grundlov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce