Cykelstier er nødvendigt


Cykelstier er nødvendigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Cykelstier trænger til en kærlig hånd, og det er generelt i hele kommunen. Der mangler også cykelstier, som binder vores kommune bedre sammen. Så både Kolding, Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup er bundet sammen, og at man som borger kan cykle mellem byen og centerbyerne.

I øjeblikket er vi i gang med budgetforhandlingerne, og hos Socialdemokratiet prioriterer vi sundhed og samtidig også vejnettet. Det er vigtigt for mig, at vi prioriterer stierne, herunder vores cykelstier så hele kommunen er bundet sammen. Jeg vil derfor, som medlem af Teknik- og Klimaudvalget slå et slag for bedre cykelstier - så vores bløde trafikanter bliver tilgodeset i budgetforhandlingerne.

Jeg ærgrer mig nemlig over, at vores kommune ikke er bundet bedre sammen - vi skal passe på vores cyklister. Derfor mener jeg, at der mangler cykelstier som binder centerbyerne sammen med Kolding. Jeg håber derfor, at der bliver mulighed for at få afsat penge til projekter, som er med til at skabe mere sikkerhed på vejene og at flere vælger at tage cyklen i skole, på arbejde eller bare en cykeltur i det fri - når sikkerheden forhåbentlig bliver bedre end den er i dag.

Cykelstier er nødvendigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce