Bro over fjorden


Bro over fjorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

De andre byer i Trekantområdet har for længst fået deres broer.

Vejle har en gebommerlig stor en - "g-strengen", som en vittig person har kaldt den, for den forbinder Trekantområdet med Bredballe.

Fredericia har hele to broer. Men hvad har vi i Kolding?

Kun noget småpjatteri over en å. Fjorden står og råber på en bro. Politikerne må tage handling og få Kolding ind på den trafikpolitiske agenda. En bro fra Løverodde til Skærbæk vil fremtidssikre mobiliteten på tværs af fjorden til gavn for både bilister, og kommuneskatten. Det må bringes i spil i debatten om udbygningen af E45 med en ekstra motorvej. Plus at dem fra Middelfart så får lettere ved at komme ud og få et af de lækre Stjerneskud på Cafe Løverodde. Man kunne også lave cykelløb og Walkathon fjorden rundt.

Brosagen er for længst moden til at komme i byrådet. Enhedslisten vil nok hellere have kollektiv trafik, for de er imod CO2-biler og støj. Men støj tilhører jo os alle sammen. Hvorfor skal folk på Stenderuphalvøen have privilegier, bare fordi de bor der? De må da være solidariske og tage deres del af støjen, nu de har haft ro så længe.

Der er ingen grund til at udskyde brobyggeriet. Vi har en fatal mangel på broer, og hvor længe skal vi blive ved at vente?

Bro over fjorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce