Borgerens Centrum og Fremtidens Skole


Borgerens Centrum og Fremtidens Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: En inspirationsdag for alle skolernes fastansatte medarbejdere og ledere. Et spændende program var sammensat i et tæt samarbejde mellem BUPL, Kolding Lærerkreds, Kolding Skolelederforening og forvaltningen.

Hensigten var, at de ansatte skulle møde borgmesteren, kommunaldirektøren, forvaltningsdirektøren og udvalgsformanden. Fokus skulle være på Borgerens Centrum og Fremtidens Skole, og programmet indeholdt bud på spændende oplægsholdere.

Skolernes ansatte kunne mødes på tværs af hele kommunen og skolerne og få en positiv oplevelse.

Sådan skulle det desværre ikke gå. For på trods af at medarbejderdagen var et stort ønske fra medarbejderne, og på trods af det grundige og tætte planlægningsarbejde mellem parterne, ja så synes DF, Venstre og Socialdemokratiet, at det var for dyrt.

En sådan pædagogisk dag ville da også koste den nette sum af kr. 162,50 pr. medarbejder, inklusiv kaffe, frugt og kage og tre eksterne oplægsholdere.

Jeg har arrangeret adskillige halve og hele pædagogiske medarbejderdage, men er aldrig kommet i nærheden af at kunne gøre det så billigt.

Vi siger, "vi har et godt skolevæsen i Kolding", og "vi har så dygtige medarbejder på skolerne", men at vise dem anerkendelse og give dem et skulderklap - det bliver altså for dyrt, synes de tre partier.

Tak til BUPL, Kolding Lærerkreds, skolelederne og forvaltningen for forarbejdet og et flot program.

Måske de seks nejhatte skulle lægge vejen forbi skomageren og få en udblokning af de meget små sko, de går i. Jeg betaler selvfølgelig helt personligt ved forevisning af regning.

Borgerens Centrum og Fremtidens Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce