Bisidderen der fik nok


Bisidderen der fik nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Ole´s kritik og tone var hård, som mange ville være efter at være kørt rundt i det offentlige system uden at komme nogen vegne i 6 måneder.

Jeg mangler, at man i artiklerne om Ole forholder sig til det, han rent faktisk sagde og ikke sproget, han brugte. Jeg er enormt ærgerlig over, at han nævnte navne i en video, og at næsten alle videoer er slettet, da de gav indsigt i, hvad folk kæmper med.

Her er nogle af de ting, jeg fik ud af at se hans videoer.

Har Ole ret i, at kommunen gav ham 1 ud af 52 sider, og han måtte tage ned på sygehuset for at få aktindsigt? Har man forsøgt at undgå at give ham indsigt i sin klients sag i henhold til offentlighedsloven, er det en alvorlig sag.

Han beskriver en sagsbehandler, der på parkeringspladsen lover, de vil få styr på det, men reelt ingen magt har. Er der tale om, at det er for uklart, hvem der bestemmer i sagen, og det er årsagen til, at man effektivt kan tage en beslutning?

Han bruger så meget tid, at han sender kommunen en regning. For det er et problem, hvis udsatte og syge må skifte bisidder flere gange, fordi sagen trækkes ud. Det svækker deres retssikkerhed.

De ovenstående punkter giver god grund til at undersøge, om kulturen og måden, man arbejder på, er i orden på Kolding jobcenter.

Bisidderen der fik nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce