Bilvask i Kolding


Bilvask i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: Bilvask vil jeg mene, er en simpel sag, men det har vist sig, at dette ikke er tilfældet, og dog.

Bor man f.eks. i Almind kan alle bilejere derude få deres bil vasket hos en frisk ung mand med hjælp af sin lillebror. Arbejdet med at vaske bilerne skal de så huske, at det kun må foregå inde på grunden, hvor de to unge mænd bor.

Dette arbejde har de fået lov til lave der, for "spildevandet" bliver efterfølgende ledt til rensningsanlæg.

Noget helt andet gælder, hvis man nu bor til leje i en boligforening, hvor der er vaskepladser, så er der åbenbart helt andre regler for bortledning af vaskevandet, selvom det faktisk er ligeså rent/beskidt som vandet fra Almind.

Så her må man ikke vaske bil, ikke før der er blevet anlagt en "rigtig" vaskeplads, dvs. der skal være et anlæg med sandfang og olieudskiller, og så må regnvandet heller ikke kunne løbe i samme afløbsrist. Forstå hvem der kan - jeg kan ikke - for som det er nu, bliver vandet fra boligforeningens vaskepladser også ledt til rensningsanlæg. I øvrigt tror jeg ikke, at bilerne er mere beskidte eller forurenet her end andre steder.

Fakta er altså, at hele Almind og andre villakvarterer i Kolding må vaske biler, der hvor folk bor, hvorimod de cirka 200 biler der er parkeringspladser og garager til her på Snerlevej, ikke må gøre det, og så er det måske langt under det halve antal biler, der en eller to gange om året bliver vasket her.

Bilvask i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce