Bevilling til fodindlæg


Bevilling til fodindlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

I efteråret 2016 søgte min kone om bevilling til fodindlæg ved Kolding Kommune-Hjælpemiddelafdelingen, som det er gjort de sidste 11 år. Som sædvanlig med kommentar fra egen læge, som havde anbefalet på skrivelse fra Sava. Gjort den 18. oktober 2016.

Vi fik afslag med henvisning til en masse paragraffer og med oplysninger om såkaldt ny lovgivning. Vi klagede til Ankestyrelsen, men fik også afslag herfra med henvisning til de samme paragraffer og såkaldt ny lovgivning.

Herefter kontaktede min kone speciallægen, som kendte sagen. Han kom med en lægelig begrundelse for at der skulle bevilges tilskud til fodindlæg. Dateret den 6. februar 2017. Igen afslag fra Kolding Kommune, dateret 24. februar 2017. Klagede igen til Ankestyrelsen 17. marts 2017.

Her den 6. juli 2018, efter 20 måneder fra første ansøgning, fik vi et brev fra Ankestyrelsen, hvor man skriver "Du har ret til ortopædisk fodindlæg" og Kolding Kommune skal bevilge. Det kan så oplyses, at endelig bevilligede Kolding Kommune.

Den lange behandlingstid har været helt urimeligt og gjort, at bevægelsesfriheden for min kone har været stærkt begrænset.

Så vidt så godt, men jeg tænker på dem der ikke er så stædig og vedholdende som jeg, der ikke tager et, efter min mening, ubegrundet afslag for gode varer.

Som jeg læste reglerne for bevilling af fodindlæg var afslagene uholdbare, hvad også fremgår af brevet dateret 6. juli 2018 fra Ankestyrelsen.

Hvor står ressourcesvage sygdomsramte mennesker, som ikke orker at kæmpe mod systemet. De får intet?

Bevilling til fodindlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce