Behov for svømmefaciliteter


Behov for svømmefaciliteter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Søren Rasmussen, formand for fritids- og idrætsudvalget, Dansk Folkeparti, Primulavej 7, Kolding og Tanya Buchreitz Løwenstein, fhv. formand for

Billede
Debat Kolding. 

Læserbrev: I Kolding Kommune har vi to svømmebade på folkeskoler, som indenfor en kort tid ikke længere kan bruges på grund af skærpede miljøkrav.

Vi har også en svømmeklub med utroligt lange ventelister til svømning i Slotssøbadet. De der er så heldige, at komme på et svømmehold, har til gengæld vanskeligt ved at få svømmetid nok.

Fritids- og idrætsudvalget har netop fået udarbejdet en analyse af idrætsfaciliteterne i Kolding Kommune. Den viser også tydeligt behovet for større svømmefaciliteter.

Det er bestemt dyrt at bygge en ny moderne svømmehal, men vi må indse, at værdien af gode idrætsfaciliteter er meget stor. At mennesker i alle aldre holder sig i form og har en sund fritidsinteresse har stor menneskelig betydning for den enkelte, men sandelig også økonomisk betydning for kommunen.

Gode idrætsfaciliteter har også betydning, når man skal vælge, hvor man bosætter sig. Kan vi tiltrække flere borgere, kan vi også tiltrække flere virksomheder. Idet virksomheder, i stort omfang, placerer sig, hvor arbejdskraften er.

På den baggrund vil vi arbejde for et nyt, centralt placeret svømmebad i denne byrådsperiode.

Behov for svømmefaciliteter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce