Åsteder i Kolding Kommune


Åsteder i Kolding Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Kolding. 

Læserbrev: I mandags var der et punkt på teknik- og klimaudvalgets dagsorden omhandlende flere åsteder i Kolding Kommune. Det er noget, vi i Socialdemokratiet har kæmpet for i en lang periode. Derfor var det vigtigt for mig at få et enigt udvalg med til at tage punktet med videre til budgetforhandlingerne. Det lykkedes desværre ikke.

Jeg vil derfor sammen med resten af Socialdemokratiet arbejde for, at det kan indgå i et samlet budget for 2019. Jeg ser mulighederne for flere åsteder f.eks. mellem Binde Å og Harteværket og et nyt åsted ved Vamdrup Å i det område mellem Grønvang og Arena Syd - med det er målet at binde Arena Syd bedre sammen med Vamdrup by. Og den tredje mulighed er i Lunderskov, som gerne må ligge mellem Hvidkildeparken og Drabæks Mølle.

Vi siger ikke, at alle åsteder skal laves i budget 2019 - men det kan sagtens være spredt over flere budgetår, f.eks. 2019, 2020 og 2021.

Det er vigtig for mig, at der er rekreative områder, som både egner sig for børn, unge og ældre. Uanset alder, skal man kunne nyde gavn af åstederne. Derfor er det også vigtigt, at der er gode adgangsforhold til eksempelvis kørestolsbrugere - så alle borgere i Kolding Kommune får gavn af de rekreative områder.

Vi har i Kolding Kommune nogle åsteder, og kort inden sommerferien blev åstedet ved den såkaldte guld tunnel indviet. Det lykkedes med et bredt flertal i byrådet, og det er jeg super glad for.

Derfor håber jeg også, at der bliver opbakning til at etablere flere åsteder i Kolding Kommune til gavn for borgerne.

Åsteder i Kolding Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce