Vi har brug for flere iværksættere


Vi har brug for flere iværksættere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Læserbrev: I Danmark er vi vilde med iværksættere. Alligevel ligger vi helt i bund i Europa, når det gælder om at kaste sig ud som iværksætter. Det viser en undersøgelse, foretaget for nylig af Dansk Erhverv.

Det skal vi have ændret! Og i Haderslev gør vi faktisk allerede en del: I Haderslev Kommune sætter vi skub i unges iværksætterdrømme. Som dynamisk iværksætterkommune har vi skabt starter - et program, der skal spotte, motivere og støtte nye talenter samt eksponere iværksætterånd og start up-kultur i Haderslev. Vores formål er at støtte op om vækst, udvikling og nye arbejdspladser. Er man nystartet virksomhed eller går man med ideer omkring opstart, kan man få hjælp og støtte hos starter. Vi hjælper med det første skridt ved at vejlede og formidle kontakt til rådgivere, erhvervsråd, uddannelsesinstitutioner og finansieringsselskaber.

I foråret holdt vi flere events på skoler og uddannelsesinstitutioner for at motivere børn, unge og iværksættere - med flere gode resultater - og 20. juni slutter vi første halvår af med en effekt konference på VUC Syd, hvor politikere, erhvervsfolk og iværksættere skal drøfte, hvordan vi kommer skridtet videre - både lokalt og nationalt.

Til at skubbe diskussionen i gang har vi inviteret debattørerne Thomas Blachman og Jeppe Søe.

I Haderslev er vi aktive med hjerte, vilje og mod!

Vi glæder os til en inspirerende dag!

Morten Riis, programleder for starter i Haderslev, www.starther.info

Vi har brug for flere iværksættere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce