Varbergparken


Varbergparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Jeg og mange andre var til stede under den tumult, som opstod i Varbergparken søndag 24. juni.

Vi er chokerede over de beretninger, som skulle være fundet sted. Vi hverken så sten flyve eller kæpper i nogens hænder. Vi så 2 mennesker, som var oppe og slås kortvarigt, og vi så andre, som prøvede at bryde denne slåskamp. Hvilket det også lykkedes med blot efter nogle få minutter.

Ambulancen kom langt efter denne tumult, og den kom grundet sygdom.

Vi føler, at denne historie, er blevet til en storm i et glas vand.

Derudover menes, at der foregår narkohandel på Værestedet. Det er er fuldstændig grotesk. Vi har fædre, brødre og onkler som er aktiv bruger af Værestedet. Vi har børn, som er der i deres fritid. Og jeg kan garantere, at der absolut intet forgår i form af disse ulovligheder.

Det eneste som forgår deroppe, er folk som kigger ud af vinduet og tror på, hvad medierne siger om nydansker og drager deres egne konklusioner af, at 2 unge mødes for at ryge en aftencigaret sammen.

Vi føler os ej heller trygge med naboer, som kaster med beskyldninger og overdriver en situation til deres fordel. Det er skræmmende at vide, at folk bag vinduer sidder og holder øje med en for at drage deres egne konklusioner af vores gøren og laden.

Værestedet er Varbergparkens midtpunkt. De eneste høje lyde, du kan høre derfra, er børn som leger, eller voksne som hygger sig med at spille kort eller sidder og ryge vandpibe. Én enkeltstående hændelse skal ikke ødelægge de mange hundrede gode stunder i Værestedet.

Hvis lyde fra mennesker som hygger sig generer, vil det nok være mindst oplagt at bo i et bebyggelsesområde. Da Varbergparken, i vores optik, er verdens bedste sted, især om sommeren. Børnene har flere tusind kvadratmeter græsarial - rolige veje som ikke er til fare for hverken os eller vores børn.

I fald lukning kommer på tale, så har vi allerede samlet langt over 100 beboer i Varbergparken, som er mere end villige til at skrive under på, at Værestedet holder åbent med de aktuelle åbningstider, den allerede har.

Varbergparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce