Til Haderslev Byråd


Til Haderslev Byråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Til Haderslev Byråd

"Man kan sagtens gå i for små sko, blot man krummer tæerne" er nok en dækkende betegnelse for den behandling som værestedet "OvenPå" har fået i beskæftigelses- og integrationsudvalget, hvor man på mødet 7. juni indstillede værestedet som en mulig besparelse, idet et flertal i udvalget besluttede at indstille det til en "handlingsliste", dvs en besparelse, der andrager 200.000 kr i 2019 og 400.000 kr i kommende år. To medlemmer af udvalget stemte imod og begærede at få sagen til afgørelse i byrådet.

Vi kan som borgere i Haderslev naturligvis ikke være interesserede i, at der afholdes udgifter, der ikke er nyttige og nødvendige. Men vi kan heller ikke som borgere, der har en stor indsigt i og forståelse af lokale nydanskeres forhold stiltiende se på, at man ved at følge udvalgets indstilling hæmmer og blokerer den gode udvikling, der er i nydanskeres indtræden på uddannelser og arbejdsmarkedet eller blot til et anstændigt liv i Haderslev.

Når vi opfordrer byrådet til "ikke at gå i for små sko", er det fordi, den forholdsvis ringe besparelse, der vil være på budgettet set i relation til såvel udvalgets som kommunens samlede budget, vil kunne bevirke øget forbrug på andre kommunale og statslige områder, da problemerne ikke forsvinder, fordi man sletter en post på budgettet.

Gruppen af frivillige ved værestedet "OvenPå" skal derfor opfordre Haderslev Byråd til at stille besparelser på værestedet i bero for de næste to år.

Til Haderslev Byråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce