Tanker - efter et byrådsmøde


Tanker - efter et byrådsmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Læserbrev: En mærkelig oplevelse. Dagsordenen lignede resterne fra et møde i Teknik og Miljø, som ikke var blevet færdigt. Jeg spurgte til, hvorfor kompetencereglerne er som de er - virker fuldstændig tilfældigt og uden logik.

Kommunen bruger rigtig mange penge på det beskæftigelsesmæssige og på det sociale område, hvor al kompetence er delegeret ud til forvaltningen. Jeg har ikke fantasi til at forestille mig, at en sag fra disse 2 udgiftstunge områder skal lande i byrådet, for kompetencen er generelt uddelegeret til administrationen.

På området for Teknik og Miljø er udgifterne relativt små, men administrationen har åbenbart ikke fået ret meget kompetence uddelegeret - eller også vil de ikke have det?

Byrådets dagsorden i dag bar præg af ting, som i forhold til helheden, havde mindre betydning, men Teknik og Miljø er jo noget som alle rigtige mænd interesserer sig for, medens cancersyge og fattige børn er lidt for feminint.

Spørger man til sager i beskæftigelsesområdet, bliver man straks sat på plads af direktøren, for så sagsbehandler politikerne, og det må de ikke - hvilket er decideret usandt.

Der er p.t. ingen logik i, hvad der er delegeret til embedsmændene, og hvad der ikke er.

Et fremtrædende medlem fortalte mig, at kompetencen da ikke var noget at stille spørgsmålstegn ved, for jeg kunne bare tage og slå op i kompetencereglerne - jo det er gået op for mig forlængst.

Hvorfor er det sådan??

Tanker - efter et byrådsmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce