SLF hilser erhvervshus i Haderslev velkommen


SLF hilser erhvervshus i Haderslev velkommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Læserbrev: Den nye aftale om et forenklet og fremtidssikret erhvervsfremmesystem, som er indgået mellem regeringen og Dansk Folkeparti, hilser vi velkommen i SLF/Sønderjysk Landboforening. Jeg er overbevist om, at det vil blive til stor gavn for den syd- og sønderjyske region, såvel som for Haderslev Kommune.

Forenkling af administrationen samt den lokale forankring af erhvervshuse i kommuner ude i landet vil helt sikkert være med til at lette virksomheders og iværksætteres adgang til kompetent og specialiseret erhvervsservice i forbindelse med virksomhedsstart, drift og - udvikling.

Desuden ser jeg en stor styrke i, at man ønsker at samle erhvervskompetencer og specialister i nye erhvervshuse, fordelt over landet, bl.a. i Haderslev, og hvor udformningen sker i samarbejde med erhvervslivet. Det er en struktur, som vi i landbruget har god erfaring med i landbrugscentrene. Her kan man typisk få svar på alle erhvervsfaglige spørgsmål i samme hus. Det er praktisk.

Samtidig er det positivt, at der lægges op til øget samarbejde mellem erhvervshus og kommuner, fordi kommuner ofte står bag forvaltningen af mange af de rammebetingelser, der gælder for erhvervsdrivende.

Endelig lægges der op til, at der med ophæng i Vækstfonden skabes lettere indgang til lånefinansiering og tilskudspuljer. Jeg er overbevist om, at den nye struktur vil blive et stort aktiv og være med til at fremme innovation og erhvervsudvikling.

Vi ønsker Haderslev til lykke med udsigten til at blive værtsby for et Erhvervshus, og ser frem til, at det vil blive til gavn for mange virksomheder.

SLF hilser erhvervshus i Haderslev velkommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce