Ny perron kræver kommunens med


Ny perron kræver kommunens med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Den flittige læserbrevs skribent Kaj Kongsted har sidste år i debatten om veterantog til By stationen eller cykelsti - gjort sig til talsmand for en cykelsti frem for veterantogskørslen helt ind til middelalderbyen ved Rådhuset.

Kaj Kongsted ser nu "en god sommerbekræftelse" i VHVs fremlæggelse af et forslag til en skitse for en udbygning af Haderslev Vest st. - nærmest som en konsekvens af den kommunale beslutning om at rive skinnerne op ind til rådhuset - og anlægge cykelstien. Det har aldrig fra VHVs side været et enten eller - men et både og. At kunne køre med veterantog cirka en kilometer ind til bymidten er en helt særlig mulighed - der nu forsvinder! Veterantoget har længe haft et samarbejde med Slesvigske Vognsamling via Tørning ekspressen (hestevogn fra Hammelev st.) Skitsen for udbygningen af Haderslevest vil i høj grad inkludere fortsat udvikling og samarbejde med "Historie Haderslev"og veteranbanen.

Medens skinnerne ind i byen kan fjernes i løbet af 2019 - kræver visionerne for Vest st. både politisk forståelse - og en god portion fondsmidler. Projektet kan ende i tågerne - i bedste fald tage flere år. En kendsgerning for fortsat kørsel med veterantoget i 2019 er, at der inden da anlægges en perron for et tog med lokomotiv og vogne. Kommunen vil måske tage denne opgave på budgettet i 2019.

I øvrigt er VHV hjemmesiden siden 2011 klikket over ¼ mio. gange!

Ny perron kræver kommunens med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce